Info
 
Vil du med på Crossdance™bølgen, men synes du, at en almindelig Crossdance™ time er for hård, så er Crossdance™ Soft lige noget for dig.

Efter at have udviklet Crossdance™ Soft, og kørt en prøvesæson med stor succes, glæder jeg mig meget til en helt ny sæson med Crossdance™ Soft på programmet.

Crossdance™ SOFT er for +50, begyndere, de aktive ældre og dem som synes, at en almindelig Crossdance™ time går for stærk eller hvis du bare ikke kan få nok af Crossdance. Dansene er forenklet og mange af trinene danses i halv takt.

En Crossdance™ SOFT time er modulopbygget og varer 45 min. Her får du hele kroppen trænet igennem. Du kommer omkring DANCE, hvor vi laver forskellige og simple danseserier, BODYTONING hvor vi strammer musklerne op, CARDIO, hvor vi træner kredsløbet samt BALANCE-træning.

De enkelte moduler kommer ikke i en tilfældig rækkefølge - men er nøje sammensat, så du får den helt optimale træning på en Crossdance™ SOFT time. Det giver dig samtidig et overblik over, hvornår du kan presse dig selv lige den tand ekstra konditionsmæssigt og hvornår du kan "slappe mere af".

Alt er krydret med glad musik, som vi kender fra radioen, nutidens hits og gamle klassikere – sange du helt sikkert kan synge med på. Du vil med garanti få sved på panden og smil på læben. Sørg for gode fitness-sko (ikke løbesko) samt en flaske vand.

OBS: Ønsker du en prøvetime skal det aftales i forvejen med instruktøren, tlf. 61 69 03 23
 
TEMPOET ER MODERAT OG ALLE KAN VÆRE MED!

 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(201a) Crossdance Soft M/K
Tid/Sted
Torsdag 18:00-19:00 Skensved Hallen, Tilbygningen
Instruktør: Heidi Rensch /
Startdato
23.08.2018
Slutdato
01.04.2019
Tilmeldte
23/30
Kort beskrivelse
Vil du med på Crossdance™bølgen, men synes du, at en almindelig Crossdance™ time er for hård, så er Crossdance™ Soft lige noget for dig. Crossdance™ SOFT er både for +50 - de aktive ældre, begyndere eller dem som bare ikke kan får nok af CrossDance. Dansene er forenklet og mange af trinnene danses i halv takt.
Pris
350 kr.
Tilmeld